Pridať recept

FOTORECEPT: Clinton

ingrediencie

5 ks
vajce
300 g
práškový cukor
250 g
polohrubá múka
2 dl
mlieko
1 dl
olej
2 PL
kakao
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva

Plnka 1

7 dl
mlieko
2 balíčky
puding zlatý klas
2 PL
polohrubá múka
2 balíčky
vanilínový cukor
250 g
maslo
200 g
práškový cukor
1 dl
rum

Plnka 2

4 PL
kryštálový cukor
3 dl
mlieko
2 balíčky
prášková šľahačka

Ďalej potrebujeme

4 PL
džem
2 KL
rum
3 ks
kivi
3 ks
banán
100 g
jahody

postup

1.
Suroviny na korpus:
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
 
2.
Oddelíme si žĺtka od bielkov.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
3.
Žĺtka vyšľaháme s cukrom.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
4.
Pridáme múku s kypriacim práškom a vyšľaháme.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
5.
Pridáme kakao a šľaháme.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
6.
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
7.
Opatrene zmiešame dohromady.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
8.
Vylejeme na vymastený a vysypaný plech.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
9.
Upečieme pri teplote 180 stupňov 25-30 minút
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
10.
Suroviny na plnku č.1:
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
11.
Zmiešame mlieko, múku, zlaté klasy, vanilkové cukry a uvaríme puding.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
12.
Necháme vychladnúť.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
13.
Maslo vyšľaháme s cukrom a rumom.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
14.
Zmiešame puding s maslom.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
15.
Cukor upálime.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
16.
Zalejeme horúcim mliekom, rozvaríme a necháme poriadne vychladnúť.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
17.
Pridáme šľahačky v prášku a vyšľaháme.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
18.
Zmiešame si džem s rumom.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
19.
Natrieme na vychladnutý korpus.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
20.
Poukladáme kivi, banány a jahody.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
21.
Natrieme plnku č.1.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
22.
A plnku č.2.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
23.
Posypeme čokoládou alebo grankom.
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
Fotorecept: Clinton
Fotorecept: Clinton
Zdroj: Natalia_786
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
23.2.2013 17:08 | |
+8 -0
Poviem Vám, že aj bola :P
Anonymný nick
7.1.2013 20:03 | |
+19 -3
Toto musí byť " Nebíčko v papuľke " :O
Podobné články
Krehké cesto
Ako na dokonalé krehké cesto: Aké suroviny a v akých pomeroch použiť?
Krehké cesto je vďačným univerzálnym tipom na sladké i slané koláče. Jeho výhodou je, že ho navyše môžete...
3 neodolateľné koláčové splynutia jabĺčok a orechov
Jablká a oriešky v 3 neodolateľných koláčoch
Jeseň ponúka tisícky inšpirácií na jablkové koláče.
Rýchle a chutné koláčiky (nielen) na všedný deň
Rýchlo a chutne: Tieto koláče vám nezaberú veľa času a chutia fantasticky
Overené recepty na prípravu dezertov, ktoré neukroja veľa z vášho voľného času a rozhodne stoja za vyskúšanie.
Krémové rezy s broskyňami
Tromfne všetky zákusky: Jednoduché krémové rezy s broskyňami
Jednoduché piškótové cesto a svieže broskyne si zamilujete.
Babičkin jablkový koláč
Starý a (ne)tradičný recept na najlepší jablkový koláč
Prachom zapadnutý recept z povojnovej kuchárky nám otvoril cestu k úžasne chutnému a nápaditému jablkovému pité.
Univerzálna zmes na sladké pečenie
Trvanlivá zmes na sladké pečenie: S ňou budú vaše lievance či sušienky hotové raz-dva!
Príprava všestranne použiteľnej zmesi trvá len pár minút, ušetrí vám čas i peniaze. Znie to neuveriteľne,...