Pridať recept

FOTORECEPT: Pečená bravčová pečienka so slaninou

Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

500 g
bravčová pečeň
2 ks
cibuľa
6 strúčikov
cesnaku
70 g
slanina
1 PL
olej
3 PL
sójová omáčka
3 PL
horčica
1 KL
sušený majorán
2 dl
voda

postup

Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Zdroj: ivet_hrabovska
 
1.
Pečienku umyjeme a nakrájame na tenké plátky.
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Zdroj: ivet_hrabovska
 
2.
Cibuľu očistíme a spolu so slaninou nakrájame na malé kúsky.
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Pridáme horčicu, sójovú omáčku, olej, cesnak a majorán.
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Na koniec dáme pečienku a všetko premiešame. Podlejeme 2dl vody a pečieme 50 minút pri 210 stupňoch.
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Zdroj: ivet_hrabovska
5.
Nezabúdajte každých 10 minút prehrabať zmes :)
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Zdroj: ivet_hrabovska
6.
Ako prílohu odporúčam zemiačiky. Dobrú chuť!
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Fotorecept: Pečená bravčová pečienka so slaninou
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...