Sendvič s pečeným bravčovým mäsom
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
francúzska bageta
200
g
pečené bravčové mäso
150
g
bravčová šunka
150
g
syr Eidam
2
ks
nakladné uhorky
1
PL
dijonská horčica
1
PL
Hellmanns Majonéza Originál
postup
Ostalo vám trošku pečeného mäsa zo včerajšej večere? Či už je to kúsok kuracieho, hovädzieho, prípadne bravčového mäsa, nebojte sa ho použiť a pripavte si z vlastných ingrediencií výdatnú desiatu. Žiadne zbytky!
1.
Štyri lyžice majonézy Hellmann’s zmiešame so štyrmi lyžicami dijonskej horčice.
2.
Bagetu rozkrojíme, spodnú časť ľahko pomažeme zmesou majonézy a horčice, pridáme plátky syra, pečené bravčové mäso, šunku, nakrájané uhorky na kolieska, na tie potom pridáme poslednú vrstvu zmesi z horčice a majonézy, priklopíme druhou polovicou bagety a rozkrojíme napoly.
3.
TIP: Skúste si bagetu zapiecť v kontaktnom grile, tým docielite ešte lepšiu chuť a všetky ingrediencie sa vám krásne spoja. To je predsa kúzlo sendvičov, pochutnať si na všetkých surovinách zároveň.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.