Pečená zelenina
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
zemiaky
400
g
mrkva
200
g
zeler
1
ks
kaleráb
2
ks
šalotka
2
PL
olivový olej
1
stonka
rozmarín
postup
1.
Zeleninu očistíme, ak je potrebné umyjeme a nakrájame na menšie časti. Uložíme ju do zapekacej misy, posypeme soľou a mletým čiernym korením. Prikryjeme ju alobalom a na 30 minút vložíme do vyhriatej rúry.
2.
Potom zeleninu odkryjeme, posypeme rozmarínom a necháme trošku zapiecť.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.