Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Rumové kúzlo

birdoe
birdoe
1
porcia
6
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ČL
instantná káva Jacobs
30 ml
rum
90 ml
horúca voda
100 ml
mlieko
70 g
pomarančový džem
1/2 ks
vanilkový struk
ks
šľahačka
ks
hnedý cukor

postup

Ideálne na chladný jesenný večer. Chcete si na „tekutej maškrte" pochutnať ešte rýchlejšie? Do instantnej kávy Jacobs vysypte originálne korenie do kávy Škorica s príchuťou Rumu.
2.
Mlieko nalejeme do kastróla, pridáme džem, rum a za tepla miešame.
3.
Pozdĺžnu časť vanilkového struku dáme do hrnčeka a ešte chvíľu zahrievame.
4.
Kávu zalejeme pripraveným mliekom. Ozdobíme šľahačkou a posypeme hnedým cukrom. Chutí skvele s krehkými sušienkami.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Viladi256
13.1.2016 15:30 | |
+4 -0
a prečo to musí byť Jacobs ????? Nerobte z nás ko ko tov.....
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...