Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Rumové kúzlo

birdoe
birdoe
1
porcia
6
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ČL
instantná káva Jacobs
30 ml
rum
90 ml
horúca voda
100 ml
mlieko
70 g
pomarančový džem
1/2 ks
vanilkový struk
ks
šľahačka
ks
hnedý cukor

postup

Ideálne na chladný jesenný večer. Chcete si na „tekutej maškrte" pochutnať ešte rýchlejšie? Do instantnej kávy Jacobs vysypte originálne korenie do kávy Škorica s príchuťou Rumu.
2.
Mlieko nalejeme do kastróla, pridáme džem, rum a za tepla miešame.
3.
Pozdĺžnu časť vanilkového struku dáme do hrnčeka a ešte chvíľu zahrievame.
4.
Kávu zalejeme pripraveným mliekom. Ozdobíme šľahačkou a posypeme hnedým cukrom. Chutí skvele s krehkými sušienkami.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Viladi256
13.1.2016 15:30 | |
+5 -0
a prečo to musí byť Jacobs ????? Nerobte z nás ko ko tov.....
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...