Pridať recept

Syrové rezne

4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčový bôčik
100 ml
mlieko
100 g
nastrúhaný tvrdý syr
1 ks
vajce
1 PL
petržlenová vňať

Trojobal:

trochu
hladká múka na obaľovanie
1 ks
vajce
trochu
strúhanka na obaľovanie
1 štipka
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Bôčik umyjeme, osušíme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Zmiešame ho s mliekom, syrom, vajíčkom, dochutíme soľou, korením a vňaťou. Zmes poriadne premiešame a cez noc necháme odstáť v chladničke.
 
2.
Na druhý deň formujeme z mäsovej hmoty rezne, obalíme ich v múke, ochutenom vajíčku, strúhanke a opražíme v panvici na rozpálenom oleji.
3.
TIP: Keď robíme zo zmesi rezne, musí byť poriadne vychladená, aby sa lepšie robili.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!