Pridať recept

Hubovník

6
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
rožok
trochu
mlieko
120 g
čerstvé huby
3 ks
vajce
150 g
jemný tvaroh
100 g
ementál
1 štipka
tymián, hubové korenie
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
maslo na vymastenie formy

postup

1.
Rožky nakrájame na drobné kúsky a pokvapkáme ich mliekom. Takto ich necháme 10 minút odstáť.
 
2.
Huby nakrájame na plátky. Vajíčka rozšľaháme, pridáme tvaroh, soľ, čierne a hubové korenie. Rožky vyžmýkame pridáme ich do zmesi spolu so syrom, hubami a tymiánom.
3.
Zapekaciu misu alebo formu vymastíme maslom a naplníme zmesou. Hubovník pri teplote 180°C pečieme cca 45 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať