Pridať recept

FOTORECEPT: Zapekanky

7
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

7 ks
staršie rožky
1 ks
cibuľa
1 konzerva
šampiňóny
200 g
šunka
1 ks
syrokrém
podľa chuti
korenie
podľa chuti
soľ

Na zapekanie

syr Eidam

Na potretie

tatárska omáčka a kečup

postup

1.
Pripravíme si nadrobno pokrájanú cibuľu, šampiňóny a šunku.
Fotorecept: Zapekanky
Fotorecept: Zapekanky
Zdroj: Natalia_786
 
2.
Orestujeme si cibuľu.
Fotorecept: Zapekanky
Fotorecept: Zapekanky
Zdroj: Natalia_786
3.
Pridáme huby a podusíme.
Fotorecept: Zapekanky
Fotorecept: Zapekanky
Zdroj: Natalia_786
4.
Pridáme šunku a premiešame.
Fotorecept: Zapekanky
Fotorecept: Zapekanky
Zdroj: Natalia_786
5.
Pridáme syrokrém.
Fotorecept: Zapekanky
Fotorecept: Zapekanky
Zdroj: Natalia_786
6.
Premiešame a necháme vychladnúť.
Fotorecept: Zapekanky
Fotorecept: Zapekanky
Zdroj: Natalia_786
7.
Rožky prekrojíme a natrieme zmesou.
Fotorecept: Zapekanky
Fotorecept: Zapekanky
Zdroj: Natalia_786
8.
Posypeme syrom.
Fotorecept: Zapekanky
Fotorecept: Zapekanky
Zdroj: Natalia_786
9.
Zapečieme.
Fotorecept: Zapekanky
Fotorecept: Zapekanky
Zdroj: Natalia_786
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
23.2.2013 17:13 | |
+20 -5
V Poľsku som nejedla ale určite Ti budú aj tieto chutiť. U nás sa za nimi vždy zapráši :P
KacenkaXX
7.1.2013 20:54 | |
+27 -11
Podobne zapekanky poznam z trhov v Polsku, su vynikajuce, urcite aj tieto budu :)
Podobné články
Chunks of cheddar cheese on plate
Čedar syr
Cheddar je malá obec v juhovýchodnom Anglicku. Práve odtiaľ pôvodne pochádza jeden z najobľúbenejší syrov...
Vyprážaný čili hermelín
Vyprážaný čili hermelín: Delikátna odmena po ťažkom dni v práci
Príjemne pikantná variácia na klasickú vyprážanú pochúťku.
Viete, čo musíte urobiť, aby boli rožky krásne mäkké aj na druhý deň? Iba túto jednoduchú vec za pár minút
Rožky krásne mäkké aj na druhý deň? Stačí urobiť túto jednoduchú vec za pár minút a už nikdy nebudú gumové!
Tip pre každého, kto si chce ráno vychutnať chrumkavé rožky a nechodiť po ne do obchodu každý deň!
Čo sú tie biele vzory na šunke? Nie je to tuk!
Čo sú tie biele vzory na šunke? Nie je to tuk!
Biele vlákna prechádzajúce cez šunku nie sú ničím zvláštnym a väčšina z nás im nevenuje pozornosť. Koniec...
Dúhový lesk na údenom mäse? Predtým, ako ho zjete, zistite, čo to je
Dúhový lesk na údenom mäse? Predtým, ako ho zjete, zistite, čo to je
Mali by sme jesť plátok šunky či údeného mäsa, ktorý sa po nakrojení rôznofarebne leskne? Dúhový lesk sa...