Pridať recept

Odpaľované venčeky

ingrediencie

3,75 dl
voda
150 g
palmarín
300 g
hladká múka
1 štipka
soľ
6 ks
vajce

Plnka

430 ml
mlieko
1 balíček
Zlatý klas
podľa chuti
cukor
podľa chuti
maslo

postup

1.

Cesto: Všetko dať variť. Rýchlo miešať, aby neprihorelo. Potom primiešame 6 vajec. Cez vrecko urobíme venčeky a dáme upiecť. Rúru počas pečenia neotvárať!!

 
2.

Plnka: Z mlieka a zlatého klasu uvaríme puding. Necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu pridáme maslo s cukrom.

3.

Venčeky prekrojíme a naplníme krémom. Posypeme práškovým cukrom. Ja na to robím ružovú cukrovú polevu (práškový cukor, bielko, červené potravinárske farbivo - vymiešať).

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
amanda002
29.11.2013 22:47 | |
+23 -3
je to viborne ako s cukrarne (y)
minka17355
4.11.2013 17:21 | |
+27 -15
ahoj mne sa to nejak nedari robim prilis mastne a nenafukne se to odp.diki
Anonymný nick
18.1.2015 13:22 | |
+7 -5
Aj mne sa to stalo, nenafúkli sa.. prečo asi..(?)
Anonymný nick
29.1.2016 20:40 | |
+19 -7
ahoj...ruru prvych 10 min pecenia netreba otvarat :) a hlavne treba dat na spodok rury hrniec s vodou alebo aspon na plech kde su nastriekane venceky naliat vodu....lebo prave ta voda (para) sposobuje ze su nafuknute buclate ;)
saskia7111
29.10.2013 21:46 | |
+94 -31
ahoj chcem sa spytat na kolko stupnou sa to pecie v rure???diki
Podobné články
Odpaľované venčeky
Milované venčeky z odpaľovaného cesta: Krásne nafúknuté a plné krému, vďaka tomuto receptu sa vždy podaria (recepty)
Vianočné pečenie je v plnom prúde a my sme si dnes pre vás pripravili výber chutných venčekov z odpaľovaného...
XXL veterník
Fantastická veterníková torta alebo XXL veterník
Zobrali sme tradičný vanilkový veterník a vytvorili z neho vynikajúcu tortu!
Éclairs
Báječné truhličky s delikátnym krémom: Vyskúšajte vynikajúce domáce Éclairs
Odpaľované cesto s chrumkavým povrchom, domáci vanilkový krém zjemnený čerstvou šľahačkou a korunka z tmavej čokolády.
Báječné karamelové rezy: Poctivý krém medzi plátmi odpaľovaného cesta
Báječné karamelové rezy: Poctivý krém medzi plátmi odpaľovaného cesta
Tieto rezy sa hodia na sviatok i všedný deň. Sú fantasticky karamelové!
Veterníky
Ako na perfektné veterníky ako z cukrárne: Pripravte si doma najobľúbenejší slovenský zákusok
Netrúfne si na ne každý, ale práve preto odkrývajú naše cukrárske kvality. Veterníky sú kráľmi našich...