Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládová nepečená torta s tofu

Lunter
Lunter
12
porcií
510
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
cereálne keksy
250 g
čokoláda na varenie
360 g
biele tofu Lunter
150 g
hnedý cukor
3 KL
olej

postup

Chutná, ľahká a zdravšia "mňamka", ktorú dokáže pripraviť každý.
1.
Rozdrvte cereálne keksy na malé kúsky (dajte ich napríklad do mikroténového sáčku a rozdrvte ich tĺčikom), zmiešajte s olejom a rovnomerne nimi vyplňte tortovú formu. Nezabudnite vytvarovať aj okraj, aby ste mali do čoho vložiť náplň.
2.
Náplň je mix čokolády, tofu a hnedého cukru. Čokoládu rozpustite vo vodnom kúpeli, tofu rozmixujte v mixéri a zmiešajte dokopy s hnedým cukrom.
3.
Pripravenú náplň rozotrite na podklad z keksov a dajte na 8 hodín do chladničky stuhnúť.
4.
Po vybratí z chladničky ozdobte tortu roztopenou čokoládou a drobným ovocím. Polevu nemusíte rozotierať ako na klasických tortách dohladka – kombinácia ležérnosti a kontrastného ovocia jej dodajú čaro vidieka.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...