Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bebe čokoládky

vcielka_7
vcielka_7
40
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
Cera
250 g
Bebe puding
100 g
holandské kakao
300 g
práškový cukor
2 PL
maizena

postup

1.
Margarín rozpustíme v kastróle vo vodnom kúpely.
2.
Ostatné veci dáme do misky, dobre spolu premiesime a pridáme do kastróla s rozpusteným margarínom.
3.
Dáme to na sporák a na miernom ohni za stáleho miešania zmes rozpustíme a povaríme.
4.
Toto potom ponalievame do silikónových menších formičiek. Moja babka používala plastové obaly od vajec. Vtedy ešte silikon nebol. Dobre sa to z nich vyklápalo a ja to robím z časti doteraz. Najprv je dobré si naliat do formičky trošku, potom pridať plnku a potom doliať hmotu až po okraj formičky. Ako plnku môžete použiť višne na noc namočené v rume alebo pomleté orechy s cukrom zmiešané s rumom a trochou mlieka aby vznikla z toho lepkavá hustá zmes. Hotové to dáme do chladu stuhnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...