Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bebe čokoládky

vcielka_7
vcielka_7
40
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
Cera
250 g
Bebe puding
100 g
holandské kakao
300 g
práškový cukor
2 PL
maizena

postup

1.
Margarín rozpustíme v kastróle vo vodnom kúpely.
2.
Ostatné veci dáme do misky, dobre spolu premiesime a pridáme do kastróla s rozpusteným margarínom.
3.
Dáme to na sporák a na miernom ohni za stáleho miešania zmes rozpustíme a povaríme.
4.
Toto potom ponalievame do silikónových menších formičiek. Moja babka používala plastové obaly od vajec. Vtedy ešte silikon nebol. Dobre sa to z nich vyklápalo a ja to robím z časti doteraz. Najprv je dobré si naliat do formičky trošku, potom pridať plnku a potom doliať hmotu až po okraj formičky. Ako plnku môžete použiť višne na noc namočené v rume alebo pomleté orechy s cukrom zmiešané s rumom a trochou mlieka aby vznikla z toho lepkavá hustá zmes. Hotové to dáme do chladu stuhnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...