Rustikálny hráškový koláč
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
lazane
500
g
mrazený hrach
4
ks
vajce
2
PL
kyslá pochúťková smotana
60
g
ementál
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, vegeta
postup
1.
Plátky lazaní krátko predvaríme vo vriacej osolenej vode. Potom ich vyberieme, rozložíme do zapekacej misy tesne vedľa seba.
2.
Žĺtky vymiešame s kyslou smotanou a z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Pridáme nastrúhaný syr, hrach, soľ, korenie, vegetu a plnku rovnomerne rozložíme na lazane.
3.
Koláč pečieme v rúre vyhriatej na 200°C cca 40 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.