Pridať recept

Hovädzí guláš s horkou čokoládou a fazuľou

Hovädzí guláš s horkou čokoládou a fazuľou
Zdroj: dreamstime
4
porcie
80
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

150 g
biela fazuľa
400 g
hovädzie mäso
2 ks
cibuľa
trochu
olej
1 PL
mletá červená paprika
1 štipka
čili korenie
1 KL
mletá rasca
1 konzerva
lúpané paradajky
2 PL
papriková pasta
50 g
kvalitná horká čokoláda
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Fazuľu premyjeme, zalejeme studenou vodou a necháme odstáť na chladnom mieste. Na oleji opražíme v hrnci nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané mäso a všetko spolu opekáme, kým mäso nepustí šťavu.
 
2.
Pridáme mleté červenú papriku, prilejeme vodu, scedenú fazuľu a na miernom ohni všetko varíme cca 40 minút. Potom pridáme lúpané paradajky, soľ, korenie, paprikovú pastu, rascu a čili podľa chuti.
3.
Varíme, dokým mäso nebude mäkké a úplne na záver vložíme do hrnca rozlámanú čokoládu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať