Guláš s hrachom
4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie mäso
2
ks
cibuľa
trochu
masť
3
PL
paradajkový pretlak
1
konzerva
hrášok
4
ks
mrkva
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Na masti opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso, soľ, korenie a všetko dusíme domäkka asi 40 minút.
2.
Podľa potreby prilievame vodu. Mäso vyberieme, do šťavy pridáme pretlak, hrášok, mrkvu a necháme ju prejsť varom. Pridáme mäso, prehrejeme ho a môžeme servírovať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.