Pridať recept

Guláš s hrachom

ingrediencie

500 g
hovädzie mäso
2 ks
cibuľa
trochu
masť
3 PL
paradajkový pretlak
1 konzerva
hrášok
4 ks
mrkva
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Na masti opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso, soľ, korenie a všetko dusíme domäkka asi 40 minút.
 
2.
Podľa potreby prilievame vodu. Mäso vyberieme, do šťavy pridáme pretlak, hrášok, mrkvu a necháme ju prejsť varom. Pridáme mäso, prehrejeme ho a môžeme servírovať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.