Smotanový guláš
4
porcie
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
fazuľové struky
1
ks
cibuľa
500
g
bravčové stehno
3
PL
olej
400
ml
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
200
ml
smotana na šľahanie
2
stonky
tymian
postup
1.
Fazuľové struky očistíme, nakrájame na drobné kúsky a uvaríme ich vo vriacej osolenej vode asi 10 minút.
2.
Medzitým si očistíme cibuľu, na rozpálenom oleji opražíme na kocky nakrájané mäso. Pridáme cibuľu, tymián, zmes krátko podusíme a pridám scedené fazuľové struky. Prilejeme vývar, dochutíme soľou a korením.
3.
Už uvarený guláš zjemníme smotanou a necháme ho prejsť varom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.