Pridať recept

Smotanový guláš

ingrediencie

500 g
fazuľové struky
1 ks
cibuľa
500 g
bravčové stehno
3 PL
olej
400 ml
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
200 ml
smotana na šľahanie
2 stonky
tymian

postup

1.
Fazuľové struky očistíme, nakrájame na drobné kúsky a uvaríme ich vo vriacej osolenej vode asi 10 minút.
 
2.
Medzitým si očistíme cibuľu, na rozpálenom oleji opražíme na kocky nakrájané mäso. Pridáme cibuľu, tymián, zmes krátko podusíme a pridám scedené fazuľové struky. Prilejeme vývar, dochutíme soľou a korením.
3.
Už uvarený guláš zjemníme smotanou a necháme ho prejsť varom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.