Pridať recept

Pudingový koláč

10
porcií
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 hrnčeky
polohrubá múka
1 hrnček
práškový cukor
1 ks
vajce
2 PL
kyslá pochúťková smotana
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
250 g
maslo
750 ml
mlieko
3 balíčky
čokoládový puding
5 PL
krupicový cukor

postup

1.
1 hrnček = 250 ml.
 
2.
V miske zmiešame múku, práškový cukor, vajce, kyslú smotanu, kypriaci prášok a rozpustené maslo. Vypracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme na pomúčenej doske a prenesieme ho do vymastenej formy alebo na menší plech.
3.
Z mlieka, pudingových práškov a cukru uvaríme podľa návodu na obale hustý puding. Ešte horúci ho rozotrieme na cesto, vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 30 minút. Ozdobíme ho podľa vlastnej fantázie a vložíme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tie najlepšie pudingové koláče: Rezy, ktorým nikto neodolá
Tie najlepšie pudingové koláče! Týmto zaručene nikto neodolá
Patríte medzi milovníkov sladkých maškrtiek? Vyskúšajte naše fantastické pudingové rezy.
Videorecept: Strakatý pudingáč s jahodami
Strakatý pudingáč s jahodami
Vynikajúci strakatý koláč plný pudingu a čerstvého ovocia.
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Hrnčekový koláč
TOP 5 receptov na hrnčekový koláč
Tie najlepšie z populárnych hrnkáčov. Jablkový, makový, karamelový..., ktorý je na prvom mieste?
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Pani Walewska
Kráľovná všetkých chutí! Pani Walewska: Výnimočne krehký dezert, ktorý sa rozplýva na jazyku
Výnimočný dezert na bežné dni, ale vďaka efektnému vrstveniu vhodný aj na veľké oslavy.