Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Detská výživa s jablkami, banánom a pudingom

eva2mala
eva2mala
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
jablko
2 ks
banán
1 balíček
vanilkový puding
citrónová šťava
1/2 litrov
voda
2 PL
cukor hnedý

postup

1.
Očistené a nakrájané jablká dáme do veľkého hrnca.
3.
Jablká varíme za občasného miešania pokiaľ sa nezačnú rozvárať tak aby sme ich mohli rozmixovať, približne 20 minút, záleží od jabĺk. Nezabudnite čím dlhšie varíme, tým sa viac strácajú vitamíny.
5.
Banány nakrájame na kolieska pokvapkáme citrónovou šťavou.
6.
Puding vylejeme do pyré a necháme ešte 3 minúty povariť.
10.
Poháre zatvoríme viečkami a uložíme do hrnca s trochou vody (voda by mala siahať asi do dvoch tretín výšky pohárov), prikryjeme pokrievkou a dáme variť. Keď začne voda vrieť, zoslabíme plameň a necháme na miernom ohni sterilizovať asi 20 minút.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
1milesrdce
5.9.2013 18:32 | |
+1 -0
ja robim len čisto z jablčok a ked mám ine ovocie zamiešam v pomere asi 1/3....cukor podla chudti,škorica ak niekto chce...a toť vsjo..a aj bez bananikov sa oblížeme poza ušká...a hlavne je to aj lacne z prebytkov v záhrade. :) v lete zvyknem preliať z pohárov ,dám zmraziť a mám ovocnu dreň :) ..
lubatenkoo
31.5.2013 09:57 | |
+0 -0
a kolko poharikov z toho vyslo?dakujem
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...