FOTORECEPT: Pečené zemiaky s kyslou rybou
2
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
zemiaky
2
ks
ryba
1
ks
cibuľa
1
KL
soľ
150
g
maslo
podľa chuti
ocot
1
KL
mleté čierne korenie
postup
1.
Zemiaky aj so šupkou dobre umyjeme. Podľa toho, ako sú veľké ich rozrežeme a dáme na plech a do rúry piecť na 30-40 minút.
2.
Cibuľu pokrájame, kyslú rybu očistíme a narežeme na menšie kúsky, spolu premiešame, osolíme, okoreníme a podľa chuti pridáme ocot, dobre premiešame a necháme chvíľu postáť.
3.
Podávame tak, že na upečený horúci zemiak dáme kúsok masla, aby sa roztopilo.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.