Pridať recept

Hubový koláč s parmezánom

6
porcií
55
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 ks
vajce
150 ml
voda
150 ml
olej
1 KL
cukor
1 štipka
soľ
trochu
ocot
200 g
hríby
100 g
anglická slanina
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
1 štipka
soľ, mleté čierne korenie
1 téglik
smotana na varenie
1 PL
škrob
1 PL
petržlenová vňať
2 hrste
parmezán

postup

1.
V miske zmiešame múku, vajce, vodu, olej, cukor, soľ a niekoľko kvapiek octu. Cesto odložíme na chvíľu do chladničky.
 
2.
Potom cesto rozvaľkáme a vložíme ho do formy, ktorú sme poriadne vymastili maslom a vysypali múkou.
3.
Podusíme slaninu, huby, cibuľu a cesnak. Pridáme petržlenovú vňať, soľ a korenie. Zmes odstavíme a necháme vychladnúť.
4.
Vychladnutú zmes nalejeme na cesto, posypeme ju parmezánom, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali škrob. Pečieme pri teplote 180°C do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať