Pridať recept

Bylinkové pstruhy

ingrediencie

2 ks
pstruh
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
1/2 hrsť
čerstvé bylinky
100 g
maslo
1 KL
korenie na ryby
1 ks
citrón

postup

1.
Pstruhy umyjeme, osušíme a narežeme. Posolíme ich zvnútra i zvonku, ochutíme korením na ryby a chvíľu necháme odstáť.
 
2.
Bylinky nasekáme, zmiešame s 3/4 masla. Odležané pstruhy pokvapkáme citrónovou šťavou, vnútro potrieme prelisovaným cesnakom a polovicou bylinkového masla.
3.
Uložíme ich do vymastenej zapekacej misy, pokvapkáme zvyšným čistým maslom, prikryjeme alobalom a pečieme v rúre vyhriatej na 180°C. Po 20 minútach alobal odkryjeme, pstruhy potrieme zvyšným bylinkovým maslom a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať