Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Jablkovo orechovy koláč

a-g-n-e-s
a-g-n-e-s
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 hrnčeky
celozrnná pšeničná múka
1 hrnček
cukor
3/4 hrnčekov
olej
2 hrnčeky
vlašské orechy mleté
7 ks
jablko
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1 ks
vanilkový puding v prášku
štipiek
sóda bikarbóna
3 ks
vajce
hrstí
hrozienka
trochu
džem na natretie
trochu
čokoláda na ozdobenie

postup

1.
Jablka si očistíme a nastrúhame. Postupne pridávame ostatne suroviny, zmiešame a cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 160°C okolo 20 minút (podľa rúry treba prizerať)
2.
Koláčik potom potrieme džemom a ozdobíme čokoládou.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
duriboy2
20.1.2016 18:10 | |
+6 -4
Dobrý idem vyskúšať ten váš jablkovo orechovy koláč chyba mi tam mlieko ešte sa ozvem.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...