Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jablkovo orechovy koláč

a-g-n-e-s
a-g-n-e-s
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 hrnčeky
celozrnná pšeničná múka
1 hrnček
cukor
3/4 hrnčekov
olej
2 hrnčeky
vlašské orechy mleté
7 ks
jablko
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1 ks
vanilkový puding v prášku
štipiek
sóda bikarbóna
3 ks
vajce
hrstí
hrozienka
trochu
džem na natretie
trochu
čokoláda na ozdobenie

postup

1.
Jablka si očistíme a nastrúhame. Postupne pridávame ostatne suroviny, zmiešame a cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 160°C okolo 20 minút (podľa rúry treba prizerať)
2.
Koláčik potom potrieme džemom a ozdobíme čokoládou.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
duriboy2
20.1.2016 18:10 | |
+6 -4
Dobrý idem vyskúšať ten váš jablkovo orechovy koláč chyba mi tam mlieko ešte sa ozvem.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...