Pridať recept

Hráškový krém

3
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 pohár
sterilizovaný hrach
podľa chuti
olej rastlinný, cibuľa, soĺ,morenie čierne mleté, múka hladka
1
starší chlieb

postup

Máme radi takýto hrachový krém. Robievam ho zo zaváraného hrachu.

1.
Na oleji speníme cibuľu, pridáme trocha hladkej múky.Urobíme zápražku. Do kastróla vlejeme sterilizovaný hrach, varíme.Ak treba solíme, pridáme neskôr aj korenie. .
 
2.
Keď je hrach uvarený, ručným mixérom rozmixujeme všetko na hustejší krém. Na oleji opražíme kúsky staršieho chlebíka a tie podávame spolu s krémom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať