Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Mexický guláš

evauhlik
evauhlik
8
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1000 g
hovädzie mäso predné
250 g
hrášok
3 PL
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľa
1000 ml
mäsový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

Príloha:

podľa chuti
strúhaný syr
podľa chuti
vajce na tvrdo
ks
ryža dusená

postup

1.
Nakrájanú cibuľu speníme na troche masti, preložíme do hrnca a vo výpeku opražíme nakrájané hovädzie mäso, osolíme, okoreníme.
2.
Zakryjeme s necháme dusiť vo vlastnej šťave. Pridáme paradajkový preplak. Postupne podlievame horúcim vývarom, alebo vodou a necháme dusiť do mäkka.
3.
Keď je mäso mäkké, pridáme hrášok,ja som pridala chilli pastu aby to bolo trošičku pikant.
4.
Podávame s ryžou ozdobené vajcom natvrdo a posypané nastrúhaným syrom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...