Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Mexický guláš

evauhlik
evauhlik
8
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1000 g
hovädzie mäso predné
250 g
hrášok
3 PL
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľa
1000 ml
mäsový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

Príloha:

podľa chuti
strúhaný syr
podľa chuti
vajce na tvrdo
ks
ryža dusená

postup

1.
Nakrájanú cibuľu speníme na troche masti, preložíme do hrnca a vo výpeku opražíme nakrájané hovädzie mäso, osolíme, okoreníme.
2.
Zakryjeme s necháme dusiť vo vlastnej šťave. Pridáme paradajkový preplak. Postupne podlievame horúcim vývarom, alebo vodou a necháme dusiť do mäkka.
3.
Keď je mäso mäkké, pridáme hrášok,ja som pridala chilli pastu aby to bolo trošičku pikant.
4.
Podávame s ryžou ozdobené vajcom natvrdo a posypané nastrúhaným syrom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...