Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Mexický guláš

evauhlik
evauhlik
8
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1000 g
hovädzie mäso predné
250 g
hrášok
3 PL
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľa
1000 ml
mäsový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

Príloha:

podľa chuti
strúhaný syr
podľa chuti
vajce na tvrdo
ks
ryža dusená

postup

1.
Nakrájanú cibuľu speníme na troche masti, preložíme do hrnca a vo výpeku opražíme nakrájané hovädzie mäso, osolíme, okoreníme.
2.
Zakryjeme s necháme dusiť vo vlastnej šťave. Pridáme paradajkový preplak. Postupne podlievame horúcim vývarom, alebo vodou a necháme dusiť do mäkka.
3.
Keď je mäso mäkké, pridáme hrášok,ja som pridala chilli pastu aby to bolo trošičku pikant.
4.
Podávame s ryžou ozdobené vajcom natvrdo a posypané nastrúhaným syrom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...