Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Koláč Himaláje

simoniQ
simoniQ
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kypriaci prášok do pečiva
2 šálky
hladká múka
1 šálka
práškový cukor
1 šálka
mlieko
1/2 šálok
olej
2 ks
vajce
2 PL
kakao

Plnka

500 g
tvaroh
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový puding
1 šálka
práškový cukor
2 ks
vajce
1 šálka
mlieko

postup

1.
Zmiešame suroviny na cesto.
2.
Na vymastený, múkou vysypaný plech vylejeme polovicu cesta.
3.
Pripravíme si plnku z uvedených surovín (uvaríme puding, vymiešame tvarohom s cukrom a žĺtkami). Plnku dáme na cesto, vylejeme zbytok cesta a dáme piecť.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
paprad17
18.1.2013 14:37 | |
+0 -0
ahoj úprosim ta na akom velkom plechu robis, dakujem
simoniQ
18.1.2013 20:56 | |
+0 -2
neviem ti povedať, nemerala som ho *500*
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...