Pridať recept

Pomazánka z reďkovky

4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 zväzok
reďkovka
3 PL
maslo
100 g
údený syr
1 ks
syr v črievku
1 ks
cibuľa
3 PL
tatárska omáčka
podľa chuti
chilli

postup

1.
Reďkovku dobre umyjeme a nastrúhame na jablkovom strúhadle, cibuľu nakrájame na jemno.
 
2.
Do misky nastrúhame syr na drobno, pridáme najemno nastrúhanú reďkovku, cibuľu, bambíno, maslo, tatársku omáčku, chilli alebo biele korenie, všetko dobre premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Čerstvý syr
Ako skladovať žltý syr? Tento trik ho udrží čerstvý až 3 týždne!
Žltý syr je produkt, ktorý nájdete pravdepodobne v každej chladničke. Používame ho do sendvičov, nákypov...
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Ako je to u vás? Strúhate vlastný či kupujete nastrúhaný? Toto sú tri hlavné dôvody, prečo sa oplatí radšej...
Týmto rastlinám sa darí aj na jeseň: Sadenie ešte nekončí
Týmto rastlinám sa darí aj na jeseň: Sadenie ešte nekončí!
Niektoré odrody zeleniny a šalátu ešte len teraz čakajú na svoje zasadenie. Týmto rastlinám sa darí aj...
Smotanová polievka s reďkovkou
Reďkovka
Reďkovky pochádzajú z oblasti Blízkeho Východu. Niektoré zdroje však tvrdia, že majú pôvod v Japonsku. Na...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...