Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Perfektné pečené zemiaky

gurmanka
gurmanka
6
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
zemiaky
8 PL
slnečnicový olej
1 zväzok
rozmarín

postup

Predhrejeme rúru na 200°C. Zemiaky očistíme a nakrájame ich na štvrťky. Uvaríme ich v slanej vode 10 minút a zlejeme.Do skla alebo pekáča dáme olej alebo masť podľa toho čo použijeme. Dáme to do rúry cca na 5 minút, pokiaľ je olej úplne horúci. Potom do toho dáme zemiaky a dobre premiešame. Osolíme, okoreníme a pridáme rozmarín. Pečieme cca hodinu dozlatista a dochrumkava.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...