Pridať recept

Pizza z lístkového cesta

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
4 PL
kečup
1 KL
bazalka, oregano, tymián
150 g
strúhaný tvrdý syr
2 ks
paradajka
1 ks
vajce na potretie

postup

1.
Lístkové cesto rozvaľkáme do tvaru kruhu, preložíme ho na plech vystlaný papierom na pečenie. Okraje potrieme rozšľahaným vajíčkom.
 
2.
Cesto potrieme kečupom, posypeme bylinkami, syrom a na plátky nakrájanými paradajkami. Pizzu vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 200°C pečieme cca 12 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáca pizza Margherita
Unikol recept na najlepšiu domácu pizzu a my ho máme! Pri príprave si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý! (recepty)
Aby bola domáca pizza viac než dobrá, potrebujete kvalitné ingrediencie, trpezlivosť a správnu techniku...
Taliansky dezert Diplomatico
Všetci pýtajú recept: Lístkové cesto a tá najkrémovejšia plnka, talianske DIPLOMATICO je jednoznačný favorit
Tento exkluzívny recept z talianskej kuchyne poteší najmä milovníkov krémových dezertov. Musíte ho jednoznačne vyskúšať.
Jablka v zupane
Cesto
 Kysnuté, piškótové, linecké, trené, lístkové, či odpaľované cesto. Viete, ktoré ako pripraviť a na akú...
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
TOP
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Budú sa prepisovať dejiny gastronómie? Túto otázku si len nedávno položili viacerí odborníci po tom, ako...
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!