Pridať recept

Fašírky zapečené so syrom

ingrediencie

500 g
mleté hovädzie a bravčové mäso
50 g
suchá žemľa
1 ks
cibuľa
trochu
mlieko
50 g
strúhaný syr
30 g
cesnaku
1 ks
vajce
1 KL
vegeta
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 KL
soľ
1 KL
mletá červená paprka
1/2 KL
majorán
1 PL
sójová múčka
200 g
strúhaný syr
4 PL
paradajkové pyré s bazalkou

postup

1.
Žemle nakrájame na kocky a zalejeme mliekom. Potom ich vyžmýkame a pomelieme spolu s mäsom. Pridáme sójovú múku, vajíčko, nadrobno nasekanú cibuľu a syr. Zmes dochutíme prelisovaným cesnakom, vegetou, mletým čiernym korením, paprikou, soľou a majoránom.
 
2.
Zo zmesi vytvarujeme 8 rovnakých placiek. Uložíme ich na vymastený plech. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C cca 15 minút.
3.
Potom na vrch dáme strúhaný syr, kolieska cibule a paradajkové pyré s bazalkou. Fašírky vrátime naspäť do rúry a ešte 10 minút ich zapekáme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fašírky z brokolice a morčacej šunky
Fantastická večera: Fašírky z brokolice a morčacej šunky
Chutné fašírky si môžete pripraviť napríklad aj z čerstvej šunky, tvarohu a brokolice. Určite vyskúšajte!
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky pod slnkom, každý si pýta dupľu
Už nemusíte hľadať, čo dnes variť. Pripravte svojej rodine šťavnaté fašírky z kuracieho mäsa. Nič im...
TOP
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Čo dnes uvariť? Pripravili sme si pre vás bohatú ponuku overených receptov na obľúbené karbonátky, aj zopár...
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Fašírky sú v našej kuchyni veľmi obľúbené a doprajeme si ich kedykoľvek počas týždňa ale aj ako...