Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Horúca medovina

adam.adam909
adam.adam909
1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

5 cl
medovina
2 dl
pomarančový džús
ks
škorica celá
ks
klinčeky
ks
plátok pomaranča

postup

Medovina je najstarší kvasený nápoj, aký ľudstvo pozná.

1.
pomarančový džus spolu s kúskom škorice a zopár klinčekmi necháme krátko zovrieť, chvíľu necháme lúhovať potom precedíme a pridáme medovinu
2.
podávame s plátkom pomaranča, kto chce môže si osladiť medom alebo hnedým cukrom

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...