Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Horúca medovina

adam.adam909
adam.adam909
1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

5 cl
medovina
2 dl
pomarančový džús
ks
škorica celá
ks
klinčeky
ks
plátok pomaranča

postup

Medovina je najstarší kvasený nápoj, aký ľudstvo pozná.

1.
pomarančový džus spolu s kúskom škorice a zopár klinčekmi necháme krátko zovrieť, chvíľu necháme lúhovať potom precedíme a pridáme medovinu
2.
podávame s plátkom pomaranča, kto chce môže si osladiť medom alebo hnedým cukrom

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...