Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Horúca medovina

adam.adam909
adam.adam909
1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

5 cl
medovina
2 dl
pomarančový džús
ks
škorica celá
ks
klinčeky
ks
plátok pomaranča

postup

Medovina je najstarší kvasený nápoj, aký ľudstvo pozná.

1.
pomarančový džus spolu s kúskom škorice a zopár klinčekmi necháme krátko zovrieť, chvíľu necháme lúhovať potom precedíme a pridáme medovinu
2.
podávame s plátkom pomaranča, kto chce môže si osladiť medom alebo hnedým cukrom

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...
vianocne prestieranie
Video: 5 spôsobov skladania obrúskov na sviatočný stôl
Video: 5 spôsobov skladania obrúskov na sviatočný stôl
Vymeňte nudné obrúsky na stole za majstrovské diela, ktorými očaríte nielen rodinu, ale i vašich sviatočných hostí.
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.