Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Granadír

romiand
romiand
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 g
zemiaky
400 g
cestoviny fliačiky
2 ks
cibuľa
1 KL
mletá červená paprika
štipiek
mletá čierne korenie
1/2 dl
olej

postup

1.
Cestoviny klasicky uvaríme v slanej vode a precedíme.. Zemiaky ošúpeme, pokrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode, uvarené zemiaky scedíme a jemne popučíme varechou. Cibuľu si očistíme a nakrájame nadrobno a opražíme na troške oleja keď je cibuľa sklovitá, znížime teplotu a pridáme mletú červenú sladkú papriku a chvíľku popražíme a odstavíme. Teraz všetky tieto ingrediencie zmiešame dokopy osolíme okoreníme. Podávame s kyslou uhorkou, kyslou kapustou prípadne nejakou inou zaváraninou, môžeme aj posypať strúhaním syrom. Vyskúšajte toto jedlo na druhý deň opražiť z troškou oleja na panvici z oboch strán je to fakt bombastické. Dobrú chuť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...