Pridať recept

Tvarohové fánky, FOTORECEPT

ingrediencie

450 g
hladká múka
1 KL
soda bicarbona
3 ks
vajcia
250 g
tvaroh
100 g
tuku na pečenie
štipiek
soľ
podľa chuti
olej na vyprážanie, práškový cukor na posypanie
3 balíčky
vanilkový cukor Dr Oetker na obalenie

postup

Vynikajúce fánky.

1.

Do misky dáme všetky suroviny

Fotorecept:Tvarohové fánky
Fotorecept:Tvarohové fánky
Zdroj: dorisa
 
2.

Zo surovín vypracujeme tuhšie cesto.

Fotorecept:Tvarohové fánky
Fotorecept:Tvarohové fánky
Zdroj: dorisa
3.

Cesto dáme do chladničky na cca polhodinku,potom ho rozvaľkáme na hrúbku cca 5mm. Radielkom vykrajujeme štvorce, ktoré aj prerežeme v strede.

Fotorecept:Tvarohové fánky
Fotorecept:Tvarohové fánky
Zdroj: dorisa
4.

Tieto kúsky potom vyprážame v horúcom oleji do zlatova....

Fotorecept:Tvarohové fánky
Fotorecept:Tvarohové fánky
Zdroj: dorisa
5.

...hneď ich kladieme do vanilkového cukru, poriadne fánky obalíme v ňom. Dobrú chuť.

Fotorecept:Tvarohové fánky
Fotorecept:Tvarohové fánky
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jemné ako obláčik a bez pripálenia! Túto surovinu pridajte do oleja a šišky sa vám už nikdy nepripália
Jemné ako obláčik a bez pripálenia! Túto surovinu pridajte do oleja a šišky sa vám už nikdy nepripália
Ako vyprážať šišky aby neboli surové, pripálené a vyšli vždy dokonale? Do oleja pridajte túto surovinu!
Už ani omrvinka nazmar! Čo robiť so starými šiškami? Budú chutiť lepšie ako čerstvé!
Už ani omrvinka nazmar! Čo robiť so starými šiškami? Budú chutiť lepšie ako čerstvé
Šišky chutia najlepšie čerstvé, ale čo ak sme ich pripravili veľa a nestihli sa spotrebovať? Máme riešenie!
Rezance s makom
Popolcová streda: Fašiangy končia a začína pôst. Tušíte, prečo sa kedysi jedli bezmäsité jedlá? Zvyky a tradície približuje etnologička (rozhovor)
Končia sa bujaré oslavy a začína sa obdobie veľkého kresťanského pôstu. Mastné jedlá vystriedajú...
Čo môžete jesť na Popolcovú stredu? Pozrite si naše recepty
Čo môžete jesť na Popolcovú stredu? Pozrite si naše recepty
Popolcová streda tento rok pripadá na 14. februára. Ako ste si určite všimli, je to deň svätého Valentína. V...
Huspenina
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Milovaná i zatracovaná huspenina, ale u nás tento rok rozhodne chýbať nebude. Ak ste sa ju rozhodli vyskúšať aj...