Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Raw quinoa s mangom, kokosom a kakaom

Henrieta_Peskovicova
Henrieta_Peskovicova
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
namočené quinoa vločky
1 PL
tebi droždie
1 ks
vnútro mladého kokosu
1 ks
mango
1 ks
hurmikaki
2 ks
datle
4 PL
raw kakao
trochu
mäta

postup

Tento dezert som pripravovala na Valentína, prečítajte si o ňom viac v mojom článku

1.
Vnútro mladého kokosu vyškriabte lyžicou a časť vody použite aj na namočenie vločiek. Z manga stačí polovica. Všetky ingrediencie hoďte do mixéra okrem kakaa.
2.
Vymixujte a časť z nich odlejte do misky. Bude taká žltkastá po mangu a hurmikaki. Do zvyšnej zmesi nasypte kakao a znova premixujte.
3.
Nalejte tmavú hmotu do taniera, trasením rozostrite zmes rovnomerne a bledšou zmesou nakreslite ornamenty.
4.
Ozdobte vykrojenými srdiečkami z hurmikaki, posypte napríklad aj kokosovým cukrom, pokojne použite aj javorový sirup a rozbitými raw kakaovými bôbmi.
5.
Ak budete používať mätu aj do zmesi, používajte len zelené lístky bez stonky. Inak by vám celá zmes zhorkla.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...