Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová plnená sekaná

romiand
romiand
8
porcií
110
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

750 g
bravčové pliecko
750 g
bravčové stehno
6
rohlíkov
3
vajíčka surové
5
vajec uvarených natvrdo
150 g
plátky tvrdého syra
3
kapia /sterilizovaná/
5
strúčikov cesnaku
čierne mleté korenie
mletá červená paprika sladka
mletá červená paprika štiplavá
majoránku
olej na podliatie
soľ

postup

Toto jedlo je bombastické a na plnenie sa dajú použiť rôzne suroviny, klobása, šunka atď.

1.
Mäso umyjeme, narežeme a zomelieme. Rohlíky narežeme a dáme do vody Mleté mäso dáme do misky pridáme vyžmýkané rožky,2 surové vajcia, soľ , čierne mleté korenie, majoránku, mletú červenú papriku sladkú aj štiplavú podľa chuti, pretlačený cesnak, všetko spolu vymiešame a rozdelíme na dve časti. Pekáč vymažeme olejom, možme použiť silikon lebo papier na pečenie.Z prvej časti mäsa si urobíme v pekáči širší pás na ten naukladáme vajcia uvarené na tvrdo, točenú salámu nakrájanú na kolieska, plátky tvrdého syra, kápijov
2.
Prekryjeme druhov časťou mäsa, nakoniec celú sekanú potrieme rozšľahaným vajcom. Podlejeme olejom a vodou a dáme do vyhriatej rúry na 170 °C za občasného podlievania pečieme 55 – 60 minúť. Podávame zo zemiakovým pyré a kyslou uhorkou. Dobrú chuť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vianocne pecenie
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Vianočné pečenie nemusí byť strašiak
Krehké a lahodné domáce pečivo. Omamná vôňa, ktorá sa šíri celou kuchyňou vyvoláva množstvo spomienok na detstvo. Ak...
zdrave rychlovky
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Chcete variť zdravo a rýchlo?
Jednoduchá odpoveď na otázku z titulku, však? Nie vždy máme čas vyvárať, stáť pri sporáku, čakať na dopečenie... Možno...
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...