Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová plnená sekaná

romiand
romiand
8
porcií
110
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

750 g
bravčové pliecko
750 g
bravčové stehno
6 ks
rohlíkov
3 ks
vajíčka surové
5 ks
vajec uvarených natvrdo
150 g
plátky tvrdého syra
3 ks
kapia /sterilizovaná/
5 ks
strúčikov cesnaku
ks
čierne mleté korenie
ks
mletá červená paprika sladka
ks
mletá červená paprika štiplavá
ks
majoránku
ks
olej na podliatie
ks
soľ

postup

Toto jedlo je bombastické a na plnenie sa dajú použiť rôzne suroviny, klobása, šunka atď.

1.
Mäso umyjeme, narežeme a zomelieme. Rohlíky narežeme a dáme do vody Mleté mäso dáme do misky pridáme vyžmýkané rožky,2 surové vajcia, soľ , čierne mleté korenie, majoránku, mletú červenú papriku sladkú aj štiplavú podľa chuti, pretlačený cesnak, všetko spolu vymiešame a rozdelíme na dve časti. Pekáč vymažeme olejom, možme použiť silikon lebo papier na pečenie.Z prvej časti mäsa si urobíme v pekáči širší pás na ten naukladáme vajcia uvarené na tvrdo, točenú salámu nakrájanú na kolieska, plátky tvrdého syra, kápijov
2.
Prekryjeme druhov časťou mäsa, nakoniec celú sekanú potrieme rozšľahaným vajcom. Podlejeme olejom a vodou a dáme do vyhriatej rúry na 170 °C za občasného podlievania pečieme 55 – 60 minúť. Podávame zo zemiakovým pyré a kyslou uhorkou. Dobrú chuť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...