Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Valentínske srdce z fondánu

pet005
pet005
1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

10 dkg
fondán dr.Oetker
trochu
gelová farba Dr. Oetker červená

postup

Valentínske srdce z fondánu poteší každého. A navyše je aj chutné.

Fondán dobre spracujeme a podľa potreby zafarbíme gélovými farbami. Rozvaľkáme a formičkami vykrojíme veľké i malé srdiečka. Kvietok vytvarujeme podľa obrázka a piestíky použijeme dekoračné. Všetko necháme dobre vyschnúť. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...