Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Valentínske srdce z fondánu

pet005
pet005
1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

10 dkg
fondán dr.Oetker
trochu
gelová farba Dr. Oetker červená

postup

Valentínske srdce z fondánu poteší každého. A navyše je aj chutné.

Fondán dobre spracujeme a podľa potreby zafarbíme gélovými farbami. Rozvaľkáme a formičkami vykrojíme veľké i malé srdiečka. Kvietok vytvarujeme podľa obrázka a piestíky použijeme dekoračné. Všetko necháme dobre vyschnúť. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...