Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Valentínske srdce z fondánu

pet005
pet005
1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

10 dkg
fondán dr.Oetker
trochu
gelová farba Dr. Oetker červená

postup

Valentínske srdce z fondánu poteší každého. A navyše je aj chutné.

Fondán dobre spracujeme a podľa potreby zafarbíme gélovými farbami. Rozvaľkáme a formičkami vykrojíme veľké i malé srdiečka. Kvietok vytvarujeme podľa obrázka a piestíky použijeme dekoračné. Všetko necháme dobre vyschnúť. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...