Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Valentínske srdce z fondánu

pet005
pet005
1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

10 dkg
fondán dr.Oetker
trochu
gelová farba Dr. Oetker červená

postup

Valentínske srdce z fondánu poteší každého. A navyše je aj chutné.

Fondán dobre spracujeme a podľa potreby zafarbíme gélovými farbami. Rozvaľkáme a formičkami vykrojíme veľké i malé srdiečka. Kvietok vytvarujeme podľa obrázka a piestíky použijeme dekoračné. Všetko necháme dobre vyschnúť. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...