Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Srdiečka

eruska25
eruska25
8
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vajcia
260 g
práškový cukor
8 PL
teplá voda
10 PL
olej
260 g
hladká múka špeciál
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
2 PL
kakao
ks
plnka:
1 ks
Krémová náplň dr.Oetker
200 ml
mlieko

postup

Srdiečkové tortičky napr. na Valentína.

1.
Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme teplú vodu a olej. Striedavo vmiešame múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na polovicu, jednu z nich prifarbíme kakaom. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
3.
Z vychladnutého korpusu vykrajujeme kolieska. Každé koliesko prekrojíme, pretože korpus je dosť vysoký. Do vrchného kolieska vykrojíme srdiečko.
4.
Náplň pripravíme podľa návodu na obale. Natrieme na svetlé koliesko, prikryjeme tnavým kolieskom s otvorom a do otvoru vložíme svetlé srdiečko. A naopak.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...