Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Srdiečka

eruska25
eruska25
8
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vajcia
260 g
práškový cukor
8 PL
teplá voda
10 PL
olej
260 g
hladká múka špeciál
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
2 PL
kakao
ks
plnka:
1 ks
Krémová náplň dr.Oetker
200 ml
mlieko

postup

Srdiečkové tortičky napr. na Valentína.

1.
Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme teplú vodu a olej. Striedavo vmiešame múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na polovicu, jednu z nich prifarbíme kakaom. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
3.
Z vychladnutého korpusu vykrajujeme kolieska. Každé koliesko prekrojíme, pretože korpus je dosť vysoký. Do vrchného kolieska vykrojíme srdiečko.
4.
Náplň pripravíme podľa návodu na obale. Natrieme na svetlé koliesko, prikryjeme tnavým kolieskom s otvorom a do otvoru vložíme svetlé srdiečko. A naopak.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...