Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Torta štyroch vrstiev

domi4199
domi4199
12
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
4 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor Dr.Oetker
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
1 ks
vajce
100 g
horká čokoláda
ks
2. vrstva:
1 balíček
krémová náplň vanilková Dr.Oetker
200 ml
mlieko
125 g
maslo
ks
3. vrstva
1 balíček
šľahačka parížska Dr.Oetker
150 ml
mlieko
ks
4 vrstva
1 balíček
čokoládová poleva Dr.Oetker

postup

Kombinácia čokoládovej a vanilkovej chute.

Čokoládu rozpustíme v mikrovlnke, pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame a vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy väčšieho priemeru. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C 20 minút. Druhú, tretiu a štvrtú vrstvu pripravíme podľa návodov na obale a postupne nanesieme na vychladnutý korpus.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...