Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Torta štyroch vrstiev

domi4199
domi4199
12
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
4 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor Dr.Oetker
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
1 ks
vajce
100 g
horká čokoláda
ks
2. vrstva:
1 balíček
krémová náplň vanilková Dr.Oetker
200 ml
mlieko
125 g
maslo
ks
3. vrstva
1 balíček
šľahačka parížska Dr.Oetker
150 ml
mlieko
ks
4 vrstva
1 balíček
čokoládová poleva Dr.Oetker

postup

Kombinácia čokoládovej a vanilkovej chute.

Čokoládu rozpustíme v mikrovlnke, pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame a vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy väčšieho priemeru. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C 20 minút. Druhú, tretiu a štvrtú vrstvu pripravíme podľa návodov na obale a postupne nanesieme na vychladnutý korpus.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...