Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Brokolicovo-parmazánové guličky

kitchenaid_recepty
kitchenaid_recepty
2
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
brokolica
1/2 šálok
rozmixované mandle
1/2 šálok
strúhaný parmezán
2 ks
vajce
2 strúčiky
cesnak
1 štipka
soľ
1 štipka
čierne mleté korenie
1 PL
olivový olej

postup

S brokolicou vám nuda v kuchyni rozhodne nehrozí. Potešte svoje chuťové bunky lahodnými brokolicovo-parmazánovými guličkami, na ktorých si pochuti i odporcovia zeleniny. Guličky je možné podávať ako hlavný chod alebo ako jednohubky. Recept pre vás pripravila foodblogerka Cooking with Šůša.

1.
Brokolicu očistite a rozoberte ju na ružičky. Tie potom vložte do Food Processor KitchenAid a dôkladne rozmixujte.
2.
Rozmixovanú brokolicu vsypte do misy a pridajte všetky ostatné ingrediencie okrem olivového oleja. Všetko poriadne premiešajte, aby sa suroviny spojili.
3.
Na plech rozložte papier na pečenie a potrite ho trochou olivového oleja. Zo zmesi potom tvorte pomocou rúk guľôčky a rozložte ich vedľa seba na plech.
4.
Guličky pečte v rúre vyhriatej na 190 stupňov cca 20-25 minút. Podávajte s jogurtovým dipom alebo samostatne

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...