Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nátierka z bravčového mäsa

Hellmanns_tatarska_omacka
Hellmanns_tatarska_omacka
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
bravčové stehno
1 ks
červená paprika
1 ks
malá cibuľa
2 ks
cesnak
2 PL
kečupu
1 PL
oleja
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie
2 PL
majonéza Hellmann's
1 ks
vňať z jarnej cibuľky

postup

Pochúťka pre každého

1.
Na oleji orestujeme na kocky nakrájané mäso. Pridáme na kocky nakrájanú cibuľu, na tenké plátky papriku, soľ, korenie a opekáme na miernom ohni 5 minút.
2.
Potom vložíme rozdrvený cesnak a premiešame. Po pol minúte zalejeme 1 dcl vody a kečupom, prikryjeme pokrievkou a dusíme mäso domäkka. Po udusení by v kastróliku nemala zostať skoro žiadna tekutina.
3.
Vychladnuté mäso aj so zeleninou vložíme do mixéra, pridáme majonézu Hellmanns a vymixujeme na jemnú nátierku (alebo pomelieme najemno).
4.
Posypeme nasekanou jarnou cibuľkou a podávame s chrumkavými stopkami zeleru. TIP: Do nátierky môžeme pridať čili papričku.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...