Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nátierka z bravčového mäsa

Hellmanns_tatarska_omacka
Hellmanns_tatarska_omacka
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
bravčové stehno
1 ks
červená paprika
1 ks
malá cibuľa
2 ks
cesnak
2 PL
kečupu
1 PL
oleja
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie
2 PL
majonéza Hellmann's
1 ks
vňať z jarnej cibuľky

postup

Pochúťka pre každého

1.
Na oleji orestujeme na kocky nakrájané mäso. Pridáme na kocky nakrájanú cibuľu, na tenké plátky papriku, soľ, korenie a opekáme na miernom ohni 5 minút.
2.
Potom vložíme rozdrvený cesnak a premiešame. Po pol minúte zalejeme 1 dcl vody a kečupom, prikryjeme pokrievkou a dusíme mäso domäkka. Po udusení by v kastróliku nemala zostať skoro žiadna tekutina.
3.
Vychladnuté mäso aj so zeleninou vložíme do mixéra, pridáme majonézu Hellmanns a vymixujeme na jemnú nátierku (alebo pomelieme najemno).
4.
Posypeme nasekanou jarnou cibuľkou a podávame s chrumkavými stopkami zeleru. TIP: Do nátierky môžeme pridať čili papričku.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...