Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nátierka z bravčového mäsa

Hellmanns_tatarska_omacka
Hellmanns_tatarska_omacka
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
bravčové stehno
1 ks
červená paprika
1 ks
malá cibuľa
2 ks
cesnak
2 PL
kečupu
1 PL
oleja
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie
2 PL
majonéza Hellmann's
1 ks
vňať z jarnej cibuľky

postup

Pochúťka pre každého

1.
Na oleji orestujeme na kocky nakrájané mäso. Pridáme na kocky nakrájanú cibuľu, na tenké plátky papriku, soľ, korenie a opekáme na miernom ohni 5 minút.
2.
Potom vložíme rozdrvený cesnak a premiešame. Po pol minúte zalejeme 1 dcl vody a kečupom, prikryjeme pokrievkou a dusíme mäso domäkka. Po udusení by v kastróliku nemala zostať skoro žiadna tekutina.
3.
Vychladnuté mäso aj so zeleninou vložíme do mixéra, pridáme majonézu Hellmanns a vymixujeme na jemnú nátierku (alebo pomelieme najemno).
4.
Posypeme nasekanou jarnou cibuľkou a podávame s chrumkavými stopkami zeleru. TIP: Do nátierky môžeme pridať čili papričku.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...