Pridať recept

Zeleninovo-vajíčkový šalát s tofu a kešu orieškami

Zeleninovo-vajíčkový šalát s tofu a kešu orieškami
Zdroj: hanus_prg

ingrediencie

4 ks
paradajka
1/2 ks
čínska kapusta
4 ks
vajce
200 g
biele tofu
2 hrste
kešu oriešky
3 PL
rybacia omáčka
1 PL
sójová omáčka
ks
soľ
ks
čierne mleté korenie
ks
petržlenová vňať na ozdobu

postup

1.
Vajcia si uvaríme na polotvrdo, tak aby bolo žĺtko mäkké.
 
2.
Zeleninu nakrájame na malé kusy a dáme do misky. Tofu syr nakrájame na kocky, alebo ho nalámeme k zelenine. Všetko polejeme rybacou a sójovou omáčkou, dochutíme čiernym mletým korením a premiešame.
3.
Na tanier dáme šalát, posypeme kešu oriešami a navrch položíme rozkrojené jedno/dve vajíčka. Podávame s bielym jogurtom a chlebom. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.