Pridať recept

Ľadové čokoládové srdiečka

20
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
kvalitná horká čokoláda
45 g
kokosový olej
trochu
jedlý zlatý prach

postup

1.
Čokoládu rozlámeme na kocky a dáme ju do sklenenej misky. Tu vždy na niekoľko sekúnd dáme do mikrovlnky a premiešame. Nakoniec k nej pridáme kokosový olej a poriadne ju premiešame. Čokoládu môžeme rozpustiť aj vo vodnom kúpeli spolu s kokosovým olejom.
 
2.
Silikónové formičky v mojom prípade malé srdiečka vysypeme zlatým prachom (nemusí byť) a zalejeme čokoládou. Vložíme ich stuhnúť do chladničky a potom ich opatrne vyklopíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať