Pridať recept

Ryžový dezert s orechovým tofu krémom a goji

ingrediencie

250 g
ryža
500 ml
voda
200 g
tofu biele
1 PL
med
3 PL
voda
50 g
mleté vlašské orechy
1 hrsť
Goji

postup

1.
Ryžu uvaríme vo vode podľa návodu a necháme ju vychladiť. Goji si namočíme medzitým do vlažnej vody.
 
2.
Medzitým si pripravíme plnku. Tofu zmiešame s vodou, medom, vlašskými orechami a všetko spolu rozmixujeme na hladký krém.
3.
Polovicu vychladenej ryže natlačíme na spodok malej obdĺžnikovej formy, na to natrieme orechový krém, poukladáme goji a prikryjeme druhou polovicou ryže. Necháme cez noc stuhnúť v chladničke. Ráno nakrájame na kocky a podávame s marmeládou. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať