Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľová nátierka s olivami

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
maslové biele fazule
1/2 ks
citrón
10 ks
olivy
1 hrsť
petržlenová vňať

postup

3.
Na záver pridáme hrsť petržlenovej vňate a opäť krátko pomixujeme.
4.
Dáme do chladničky vychladiť na 2 hodinky a podávame. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...