Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Kváskový celozrnný chlebík

dorisa
dorisa
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
špaldová celozrnná múka
1,5 KL
soľ morská
15 g
ražný kvások sušený BIO NATURAL
350 ml
vlažná voda

postup

2.
Do misky dáme špaldovú celozrnnú múku, pridáme polovicu balenia..... žitný sušený kvások....Pri práci s kváskom by sme sa mali vyhnúť kovovým predmetom, vrátane nerezových misiek. Odporúčame zvoliť sklo, porcelán alebo potravinársky, kvalitný plast.
5.
Vyformujeme chlebík a necháme ho vykysnúť. Ja som nechala aj 3 hodiny. Pečieme ho na plechu cca 1,4 hodiny.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...