Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kváskový celozrnný chlebík

dorisa
dorisa
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
špaldová celozrnná múka
1,5 KL
soľ morská
15 g
ražný kvások sušený BIO NATURAL
350 ml
vlažná voda

postup

2.
Do misky dáme špaldovú celozrnnú múku, pridáme polovicu balenia..... žitný sušený kvások....Pri práci s kváskom by sme sa mali vyhnúť kovovým predmetom, vrátane nerezových misiek. Odporúčame zvoliť sklo, porcelán alebo potravinársky, kvalitný plast.
5.
Vyformujeme chlebík a necháme ho vykysnúť. Ja som nechala aj 3 hodiny. Pečieme ho na plechu cca 1,4 hodiny.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...