Pridať recept

Hovädzie mäso s kapustou

ingrediencie

500 g
hovädzie mäso
1 ks
cibuľa
150 g
biela hlávková kapusta
trochu
mäsový vývar
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 KL
mletá červená paprika
trochu
olej
200 ml
paradajkové pyré

postup

1.
Hovädzie mäso nakrájame na rezance. Cibuľu nadrobno nakrájame a orestujeme v hrnci na rozpálenom oleji. Pridáme mäso, posypeme ho mletým čiernym korením a chvíľu opečieme.
 
2.
Potom ho dochutíme soľou, mletou červenou paprikou, premiešame a zalejeme vývarom. Mäso prikryjeme a na miernom ohni dusíme takmer domäkka.
3.
Ku koncu dusenia pridáme na menšie kúsky nakrájanú kapustu a paradajkové pyré. Ak je potrebné prilejeme vývar a dusíme domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať