Pridať recept

Krkovička s jablkom, šunkou a syrom

6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6
bravčová krkovička
1 KL
med
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 ks
jablko
100 g
šunka
250 g
mozzarella
70 g
čedar
trochu
olej

postup

1.
Krkovičku umyjeme, osušíme a naklepeme. Opečieme ju z oboch strán na rozpálenom oleji, dochutíme soľou a korením.
 
2.
Preložíme ju do zapekacej misy, na ňu uložíme na plátky nakrájané jablká, plátok šunky, na kolieska nakrájanú mozzarellu a vrch posypeme čedarom.
3.
Mäso pečieme vo vyhriatej rúre do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
01majka07
15.3.2020 11:18 | |
+16 -0
a kde má ísť med?
Podobné články
Grilovaná krkovička v pivovej marináde
Dokonalá marináda z tmavého piva (nielen) na krkovičku
Šťavnaté steaky z krkovičky, marinované v čiernom pive s cesnakom a tymianom.
Krkovička na nedeľu 5x inak
Nedeľná krkovička na 5 spôsobov
Rozmýšľate, čo urobiť s pekným rezom krkovičky?
Vepřo knedlo zelo
Ako pripraviť tradičné Vepřo-knedlo-zelo
Česká klasika, ktorú milujeme aj my na Slovensku.
Šťavnatá krkovička v najobľúbenejších receptoch. Bohatý výber a vždy perfektná chuť!
Šťavnatá krkovička v najobľúbenejších receptoch. Bohatý výber a vždy perfektná chuť!
Chutné, šťavnaté a mimoriadne obľúbené recepty z milovanej krkovičky.
Pečená krkovička na víne
Šťavnatá porcia pre labužníkov: Bravčová krkovička na víne
Výborný recept na bravčovú krkovičku na víne.