FOTORECEPT: Cícerovo-perníkové koláčiky
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
perníky
4
KL
džem
400
g
sterilizovaný cícer
1
KL
mletá škorica
postup
2.
Pridáme sterilizovaný cícer so šťavou.
3.
Zmes premiestnime do misy a pridáme mletú škoricu a džem (ak je potreba, tak aj viac ako 4 KL).
4.
Z hmoty naberáme polievkovou lyžicou cesto a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
5.
Pečieme 30-40 minút pri 200 stupňoch.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.