Pridať recept

Koláč s čerešňami, čokoládou a Panna Cottou

Koláč s čerešňami, čokoládou a Panna Cottou
Zdroj: eruska25

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
8 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor Dr Oetker
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
1 ks
vajce
ks
čerešne
100 g
várová čokoláda
ks
Na vrch
1 balíček
Panna Cotta Dr Oetker
250 ml
mlieko
250 ml
smotana na šľahanie

postup

Šťavnatý osviežujúci koláč.

1.
Zo všetkých surovín vymiešame cesto. Vylejeme ho na vymastený a múkou vysypaný veľký plech. Do cesta vkladáme vykôstkované čerešne / čerstvé alebo zavárané / a nasekanú čokoládu. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C asi 20 minút.
 
2.
Koláč necháme vychladnúť, zatiaľ si pripravíme Panna Cottu podľa návodu na obale. Vylejeme na koláč a dáme do chladničky na dve hodiny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bublanina v rôznych veľkostiach
Bublanina v rôznych veľkostiach: Aké množstvo ingrediencií potrebujete na váš plech?
Ak pečiete často, určite sa vám už stalo, že v recepte boli uvedené ingrediencie na väčší alebo menší...
Fantastická smotanová bublanina
Keď príde na letný koláč, máločo sa vyrovná jednoduchej bublanine.
Hit leta: Dierkovaný koláč
Letný hit: Dierkovaný koláč
Jednoduchý, rýchly a extra šťavnatý koláč, ktorý si okamžite zamilujete.
Bezlepková bublanina
Najlepšie recepty na domáce bublaniny s ovocím
Letná klasika, ktorá nikdy neomrzí! Akú máte najradšej vy?
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Keď chceme rýchlo upiecť chutný koláč, bublanina je jedným z najlepších riešení. Nadýchané cesto...
Torta Panna cotta: Ľahučký dezert z čokoládovej a jahodovej peny
Svieža torta utkaná z peny z bielej čokolády a čerstvých jahôd.