Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Lasagne so špenátom

dorisa
dorisa
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

ks
lasagne
1 ks
mrazený špenát so smotanou
250 g
tvaroh mäkký odtučnený
100 ml
smotana na varenie
150 g
strúhaný syr
1 ks
vajce
2 strúčiky
cesnak
ks
olivový olej, soľ, korenie čierne mleté
100 g
maslo

postup

3.
Špenátový pretlak( už je so smotanou) ochutíme roztlačeným cesnakom a korením. Cestoviny- lasagne nepredvárame. Bochnikovú formu potrieme olivovým olejom a položíme prvú vrstvu lasagní. Začíname vrstviť..... na cestoviny dáme špenát... na špenát lasagne.... Všetky plnky majú byť riedke, aby mohli pri pečení vsiaknuť do cestovinových plátkov.
4.
...potom vrstva tvarohovej náplne so strúhaným syrom..... zas položiť plátok lasagni. Potom zas kladieme špenát. Opakujeme, pokiaľ máme plnky. Končíme špenátom. Pred pečením dáme na vrch kúsky masla, na zjemnenie.
5.
Posypeme strúhaným syrom a dáme piecť do rúry na 200 stupňov a pečieme cca 40 minút. Lasagne sú upečené.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...