Paradajková omáčka na cestoviny s cícerom
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
lúpané paradajky
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
ks
soľ morská, bazalka sušená, bazalka čerstvá, olej
1
konzerva
sterilizovaný cícer
postup
Milujeme túto omáčku.
Na oleji orestujeme cibuľu spolu s cesnakom, pridáme konzervované paradajky, alebo pretlak, varíme čo najdlhšie,aby sa vyparila voda a suroviny spojili, Osolíme, pridáme bylinky. Ku koncu pridáme zliaty cícer, spolu ešte povaríme. Omáčka je veľmi jednoduchá a rýchla na prípravu. Nám sa najlepšie hodia penne.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.