FOTORECEPT: Kuracia pečeň na hríboch
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
sušené hríby
ks
olej
1
ks
cibuľa
400
g
kuracia pečeń
200
ml
mlieko
40
g
parmezán
2
KL
mletá sladká paprika
ks
kukuričný škrob
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
postup
1.
Na oleji speníme cibuľku a orestujeme sprudka pečienku, ktorú sme si nakrájali na malé kúsky.
2.
Pridáme 2 KL mletej sladkej červenej papriky.
3.
Hríby medzičasom uvaríme v slanej vode (cca 10 minút) a scedíme ich (vývar si môžeme odložiť).
4.
Pridáme hríby k pečienke, orestujeme spolu ešte 5 minút a podlejeme mliekom.
5.
Na záver posypeme jemne kukuričným škrobom (cca 1 KL) a pridáme nastrúhaný parmezán.
6.
Premiešame a podávame. Osolíme až na tanieri. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.